Generadors elèctrics MTU

 

 

Categoria:

Descripció

Els grups electrògens MTU són la base per a les solucions de generació d’energia, fiables i econòmiques, que ofereix MTU Onsite Energy.

Les sèries 1600, 2000 i 4000 de MTU ofereixen motors de baix consum de combustible i llargs intervals de servei, complint la normativa més exigent d’emissions. A causa de la seva estructura compacta i el seu disseny, els grups electrògens MTU funcionen sense problemes i amb una quantitat mínima de vibració. Les seves excel·lents característiques, els fan extremadament versàtils i ideals per al seu ús en entorns sensibles, així com en condicions extremes.

mtu_generador elèctric
mtu _generador elèctric 2

Per a un rendiment òptim, el disseny dels grups electrògens MTU permet una extraordinària capacitat d’acceptació de càrrega. Això vol dir que la unitat pot subministrar ràpidament la potència requerida per a les aplicacions més exigents. Un disseny de grup electrogen de fàcil manteniment, minimitza el temps d’inactivitat i garanteix la màxima disponibilitat.

Els grups electrògens MTU té un baix consum de combustible i despeses de manteniment. Això contribueix a un baix cost de cicle de vida, fent d’MTU Onsite Energy una tria financera encertada.

Sol·licita informació