PRODUCTES

Pàgina inicial/PRODUCTES

Especialistes en la venda de grups electrògens de plenes garanties

Hi ha un dèficit en el subministrament elèctric del seu edifici? Els talls d’energia són freqüents? A Agresa ens dediquem a la venda de grups electrògens, així com la seva instal·lació, manteniment o reparació. En aquest sentit, tenim una àmplia gamma de grups electrògens, dièsel a la venda de diferents motors i potències per assegurar el correcte subministrament elèctric. Si necessita una solució energètica a mida, li recomanem que segueixi llegint.

Des de grups Cummins o KOFO, fins a models Mitsubishi o FG Wilson, al nostre catàleg hi trobarà el millor producte per a garantir un bon funcionament en el subministrament elèctric de la seva instal·lació, al nostre catàleg hi trobarà el millor producte per a garantir un bon funcionament en el subministrament elèctric de la seva instal·lació. Posem a la venda generadors monofàsics o trifàsics, així com insonoritzats o silenciosos per adaptar-nos a les necessitats del client.

Venda de grups electrògens: com a especialistes en solucions energètiques, què li podem oferir?

Primer de tot, analitzem les necessitats energètiques del lloc que necessiti aquesta font d’energia. Sempre en consonància amb vostè, trobarem la solució i l’equip perfecte, sigui quin sigui el grau de dificultat. D’això no en tingui cap dubte!

Som una empresa de grups electrògens amb anys d’experiència a les nostres espatlles. El més important per al seu funcionament és disposar d’un equip de professionals altament qualificat i apassionat pel seu treball, el qual pot oferir les millors solucions als nostres clients, així com comptar amb una maquinària d’alta precisió i eficàcia. Els grups electrògens que trobarà a la nostra pàgina web estan dissenyats per a funcionar amb la màxima eficiència, garantint uns costos d’explotació òptims per a qualsevol lloc. En aquest sentit, comptem amb un dels assortits de productes més complet del mercat els quals són capaços de subministrar la solució d’alimentació perfecta, per a garantir que la seva activitat, sigui la que sigui, no pateixi cap aturada per culpa d’un error elèctric.

Per altra banda, Agresa ofereix una experiència en suport especialitzat per a totes les aplicacions en què intervenen els grups electrògens que trobarà en aquesta secció de la pàgina web. Aquests equips es caracteritzen per a oferir un rendiment i una eficàcia excepcionals, així com la màxima durabilitat en cada un dels seus usos.

CONTACTE


Amb la venda de grups electrògens no acaba la feina dels nostres professionals, ja que com no pot ser d’una altra forma, tot passa per a satisfer les demandes de cada un dels nostres clients, abans i després de la venda d’aquests equips: assessorament personalitzat, manteniment preventiu i correctiu, reparacions, muntatges més complexes i específics, respostes d’emergència, proves amb bancs de càrrega...Estem al seu servei!

Venda de grups electrògens: el podem ajudar?

Dediqui només uns minuts a veure tot el que podem fer per a vostè. Segur que troba el model que s’ajusta millor als seus interessos. Si no es dóna el cas, pot sol·licitar informació o ajuda sobre el catàleg de grups electrògens, sense cap compromís. No dubti en contactar amb el nostre equip d’experts.

Si desitja fer-nos alguna consulta, vol informar-se sobre un equip en concret o desitja comprar un grup electrogen adaptat a les seves necessitats, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament comercial, per a rebre un assessorament de forma directa, personalitzar i proper. Pot omplir el formulari que trobarà a la nostra pàgina web, trucar-nos al telèfon (+34) 938 772 020 o enviar-nos un correu electrònic a agresa@agresa.es. Ja veurà com d’aquí poc temps rebrà solucions a totes les seves peticions. Ens caracteritzem per oferir un tracte proper, atent i molt professional. Confiï en la nostra professionalitat!


CONTACTE

Go to Top