Instal·lacions

Per difícil que sigui, no hi ha cap instal·lació de grup electrogen que se’ns resisteixi

A Agresa realitzem tot tipus d’instal·lacions de grups electrògens, oferint solucions adequades i dissenyades per a cada projecte. El nostre treball consisteix a analitzar les necessitats concretes de cadascun dels nostres clients per trobar el  seu grup electrogen idoni, que s’adapti perfectament, tant a la ubicació on hagi de ser instal·lat, com a l’activitat empresarial per a la qual es requereixi.

Cada projecte s’analitza, es valora i es desenvolupa segons la seva complexitat, intentant sempre complir amb les dates pactades amb el client.

La nostra dilatada experiència, així com l’extensa llista de projectes en els quals hem participat al llarg de tots aquests anys, resulten la millor garantia per a tots els nostres clients. Hem realitzat amb èxit instal·lacions en tota mena de llocs, sense importar-nos les limitacions que se’ns han anat presentant: espais reduïts, vaixells de pesca, elevats del sòl, grups desmuntables, en altres continents, en mines, estacions i torres de comunicació

instal·lació de grup electrogen, Agresa

Necessita una instal·lació que no emeti gaire soroll?

instal·lació de grup electrogen, Agresa

També disposem de grups electrògens silenciosos, especialment dissenyats per a hospitals, centres sanitaris, residències o biblioteques. Sabem que hi ha llocs on el silenci és or i convé mantenir-lo, i hem instal·lat una infinitat d’equips en llocs similars.

Com pot comprovar, per difícil que sigui, no hi ha instal·lació que se’ns resisteixi. Vostè porti’ns el projecte i nosaltres el farem realitat. Així de simple!

Disposem d’un ampli ventall de marques de reconegut prestigi internacional

Tots aquests projectes els hem aconseguit realitzar gràcies a treballar amb els principals fabricants del panorama internacional: Cummins, Baudouin, Doosan, FG Wilson, KOFO, Mitshubishi o MTU.

Si està pensant  comprar un grup electrogen, ha trobat el lloc perfecte per  dur-ho a terme. Només ha de posar-se en contacte amb el departament comercial d’Agresa, trucant per telèfon al 93 877 20 20 o omplint el formulari que trobarà en el portal web. 

Parlem?

Per  acabar, si vol donar un cop d’ull a tots els nostres projectes, només ha de clicar el botó que trobarà a continuació per  accedir a la fitxa de cada projecte, amb tota la informació detallada.
Recordi que apostar per Agresa és confiar en autèntics professionals de l’energia.

Els nostres projectes