Per difícil que sigui, no hi ha instal·lació de grup electrògen que se’ns resisteixi

A Agresa realitzem tot tipus d’instal·lacions de grups electrògens, oferint solucions adequades i dissenyades per a cada projecte.

El nostre treball consisteix a analitzar les necessitats concretes de cadascun dels nostres clients per a trobar el grup electrogen idoni, que s’adapti perfectament tant a la ubicació on hagi de ser instal·lat com a l’activitat empresarial per a la qual es requereixi.

Cada projecte s’analitza, es valora i es desenvolupa segons la seva complexitat; intentant sempre complir amb les dates pactades amb el client.

La nostra dilatada experiència, així com l’extensa llista de projectes en els quals hem participat al llarg de tots aquests anys, resulten la millor garantia per a tots els nostres clients.

Hem realitzat amb èxit instal·lacions en tota mena de llocs, sense importar-nos les limitacions que se’ns han anat presentant: espais reduïts, vaixells de pesca, elevats del sòl, grups desmuntables, en altres continents, en mines, estacions i torres de comunicació

instal·lació de grup electrogen, Agresa
Saber més sobre nosaltres

Necessita una instal·lació que no emeti grans qüantitats de soroll?

instal·lació de grup electrogen, Agresa

També disposem de grups electrògens silenciosos, especialment dissenyats per a hospitals, centres sanitaris, residències o biblioteques.

Sabem que hi ha llocs on el silenci és or i convé mantenir-lo, i hem instal·lat una infinitat d’equips en llocs com aquests.

Com pot comprovar, per difícil que sigui, no hi ha instal·lació que se’ns resisteixi. Vostè porti’ns el projecte i nosaltres el farem realitat. Així de simple!

Els nostres serveis

Disposem d’un ampli ventall de marques de reconegut prestigi internacional 

Tots aquests projectes els hem aconseguit realitzar gràcies a que treballem amb els principals fabricants del panorama internacional: CumminsBaudouinDoosan, FG WilsonKOFOMitshubishi o MTU.

Si està pensant a comprar un grup electrogen, ha trobat el lloc perfecte per a això. Només ha de posar-se en contacte amb el departament comercial de Agresa, trucant per telèfon al +34 93 877 20 20 o emplenant el formulari que trobarà en aquesta web.

Parlem?

Per a acabar, si vol donar un cop d’ull a tots els nostres projectes només ha de fer clic en el botó que trobarà a continuació per a accedir a la fitxa de cada projecte, amb tota la informació detallada. Recordi que apostar per Agresa és fer-ho per autèntics professionals de l’energia.

instal·lació de grup electrogen, Agresa