Lloga ara el teu grup electrogen de diferents potències en les quatre províncies de Catalunya

En Agresa oferim un servei de lloguer de grups electrògens per a tota Catalunya. Disposem d’una àmplia gamma d’opcions de potència, des de 20Kva fins a 550Kva, podent satisfer les necessitats energètiques de qualsevol projecte que vulgui organitzar. A més, oferim el trasllat dels grups electrògens a la ubicació desitjada, cosa que significa que no ha de preocupar-se per cap aspecte del transport del seu generador elèctric.

Els nostres grups electrògens són d’alta qualitat i estan dissenyats per a funcionar de manera eficient i fiable. Tots els generadors electrics estan equipats amb tecnologia avançada que els permet funcionar amb un mínim soroll i vibració, la qual cosa els fa ideals per a entorns sensibles i urbans. A més, tots els nostres grups electrògens compleixen amb les normatives de seguretat i emissions més estrictes.

El nostre equip de professionals està altament capacitat i experimentat en el lloguer de grups electrògens. Podem ajudar-lo a seleccionar el generador electric adequat per a la seva necessitat específica i brindar-li un servei tècnic inigualable durant el lloguer. A més, comptem amb un departament de suport tècnic disponible per a ajudar-lo amb qualsevol problema tècnic que pugui sorgir durant el seu lloguer.

grupo de 300 a 760 kvagrupo hasta 50 kva

Quines són les nostres condicions de lloguer de grups electrògens?

reparación de grupos electrógenos
  • El nostre servei de lloguer de grups electrògens està limitat únicament a Catalunya i les seves quatre províncies: Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida.
  • Pot triar el generador electric que més s’adapti a les seves necessitats energètiques entre els nostres grups electrògens de potències que oscil·len entre els 20Kva i els 550Kva.
  • El nostre servei de lloguer inclou el trasllat i recollida de l’equip
  • El període mínim de lloguer dels nostres generadors és de 3 dies. No s’acceptaran serveis per a períodes inferiors.
  • Els nostres grups electrògens de lloguer estan pensats per a prestar servei de suport en projectes de diversos dies de durada.

En resum, oferim un servei complet de lloguer de grups electrògens a Catalunya (Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida), amb una àmplia gamma d’opcions de potència, un trasllat eficient i un equip de professionals altament capacitats per a brindar-li un servei inigualable. Si està buscant una solució d’energia de confiança i eficient per al seu projecte, no dubti a contactar amb nosaltres per a obtenir més informació sobre el nostre servei de lloguer de grups electrògens.

El preu dels nostres lloguers dependrà de la localitat, la potència i els dies d’ús dels generadors. Per la qual cosa, si necessita llogar un grup electrogen de qualitat i amb una empresa que li aporti seguretat, no ho dubti i contacti amb el nostre equip d’experts. Ells s’encarregaran d’assessorar-lo sobre la potència adequada i l’informaran sobre els nostres preus i condicions.

Sol·licitar Pressupost