Manteniment correctiu i reparació de grups electrògens a Barcelona

Està buscant una empresa que faci tasques de reparació de grups electrògens a Barcelona? Se li ha avariat de sobte i no sap com procedir?

Llavors li interessarà saber que a Agresa oferim serveis integrals de manteniment correctiu i ens encarreguem de qualsevol reparació que necessiti el seu equip electrogen, tant si la fallada és mecànica com elèctrica.

La nostra plantilla de tècnics gaudeix d’una àmplia experiència en els dos casos. En aquest sentit, tot passa per satisfer les necessitats de cadascun dels nostres clients, des de la compra del grup electrogen fins al seu manteniment o reparació. 

El manteniment correctiu de grups electrògens ha de realitzar-se en cas que l’informe derivat del manteniment preventiu ens indiqui alguna fallada, o aparegui en ell un diagnòstic negatiu d’avaria, principal indicador de que sorgiran problemes durant els períodes d’activitat.

En aquest cas, Agresa detalla un pressupost amb la valoració del correctiu a realitzar, amb l’objectiu de mantenir sempre els equips operatius i en perfecte funcionament. Ho analitzem tot al detall fins a donar amb la solució idònia per al seu grup electrogen. D’això no tingui cap dubte!

reparació de grups electrògens a Barcelona, Agresa
Obtenir informació més detallada

Autèntics especialistes de la reparació de grups electrògens a Barcelona

reparació de grups electrògens a Barcelona, Agresa
reparació de grups electrògens a Barcelona, Agresa

La qualitat i professionalitat del nostre equip humà, juntament amb els mitjans tècnics, logístics i un ampli estoc de recanvis originals, donen com a resultat un servei integral de reparació i manteniment de grups electrògens ràpid i fiable com a pocs.

A Agresa oferim al client assistència tècnica 24 hores 365 dies de l’any, per a qualsevol problema o emergència que pugui sorgir amb el seu equip. No ens importa que els grups electrògens provinguin de la nostra empresa o no, si té problemes amb el subministrament elèctric, la nostra obligació és ajudar-lo en tot el que puguem.

Els nostres tècnics especialistes estan sempre disponibles per a treballar allà on necessiti el client. Aquesta és la nostra labor principal i el que ens motiva a continuar treballant diàriament per a millorar el sector energètic en aquest país.

En aquest sentit, hem aconseguit instal·lar, portar el manteniment i reparar equips de generació d’energia en llocs de difícil accés, elevats del sòl, en espais de dimensions reduïdes, soterranis, llocs allunyats del nucli urbà, … No hi ha lloc ni projecte que se’ns resisteixi!

Aquesta és la nostra labor principal i el que ens motiva a continuar treballant diàriament per a millorar el sector energètic en aquest país. Ens caracteritzem per oferir un tracte pròxim i personalitzat en cadascun dels nostres serveis.

Altres serveis que oferim

Reparació de grups electrògens a Barcelona: contacti amb Agresa si el seu equip presenta problemes

Si vol que l’assessorem, analitzem l’avaria o reparem el seu grup electrogen, només ha de posar-se en contacte amb Agresa i li oferirem la millor solució possible perquè pugui continuar amb la seva activitat empresarial.

Ompleni el formularique trobarà en aquesta web, truqui per telèfon al +34 93 877 20 20 o envï’ns un correu electrònic amb totes les seves consultes a l’adreça de agresa@agresa.es.

D’altra banda, si ho prefereix, també pot venir a visitar-nos. Som l’empresa de reparació de grups electrògens a Barcelona que estava buscant. L’estem esperant!

Vol que parlem?