Mantenimient Correctiu

Agresa realitza tot tipus de reparacions, així com el manteniment correctiu d’un grup electrogen

Està buscant una empresa que faci tasques de manteniment correctiu per al seu grup electrogen? Se l’hi ha avariat de sobte i no sap com procedir?

Llavors l’ interessarà saber que a Agresa oferim serveis integrals de manteniment correctiu i ens encarreguem de qualsevol reparació que necessiti el seu equip electrogen, tant si la fallida és mecànica com elèctrica. La nostra plantilla de tècnics gaudeix d’una àmplia experiència ambdós casos. 

El manteniment correctiu de grups electrògens s’ha de realitzar en el cas que l’informe derivat del manteniment preventiu ens indiqui alguna fallida, o aparegui en ell un diagnòstic negatiu d’avaria, principal indicador que sorgiran problemes durant els períodes d’activitat.

En aquest cas, Agresa detalla un pressupost amb la valoració del correctiu a realitzar, amb l’objectiu de mantenir sempre els equips operatius i en perfecte funcionament.

manteniment correctiu, Agresa

Autèntics especialistes de la reparació de grups electrògens

manteniment correctiu, Agresa

La qualitat i professionalitat del nostre equip humà, juntament amb els mitjans tècnics, logístics i un ampli estoc de recanvis originals, donen com a resultat un servei integral de reparació i manteniment de grups electrògens ràpid i fiable com pocs.

A Agresa oferim al client assistència tècnica 24 hores 365 dies de l’any, per a qualsevol problema o emergència que pugui sorgir en el seu equip. No ens importa que els grups electrògens provinguin o no de la nostra empresa, si té problemes amb el subministrament elèctric, la nostra obligació és ajudar-lo en tot el què puguem. Els nostres tècnics especialistes estan sempre disponibles per treballar allà on necessiti el client. Aquesta és la nostra funció principal i el què ens motiva a continuar treballant diàriament per a millorar el sector energètic en aquest país.

Si vol que l’assessorem, analitzem l’avaria o reparem el seu grup electrogen, només ha de posar-se a contacte amb Agresa i li oferirem la millor solució possible, perquè pugui continuar amb la seva activitat empresarial. Completi el formulari que trobarà en aquesta web o truqui per telèfon al 93 877 20 20, l’estem esperant!

Contacti amb Agresa si té problemes o fallos en el seu grup electrogen

Parlem?