En Agresa, comprenem que cada client té necessitats específiques quan es tracta de subministrament elèctric, i ens enorgullim d’adaptar-nos a les teves necessitats per a garantir que el grup electrogen sigui exactament el que necessites, sense cridar l’atenció innecessàriament.

En aquest cas, el client era un hotel situat a la platja de Barcelona i la ubicació del grup era en el terrat. L’equip comptava amb una fuita negra per a complir amb els decibels màxims sol·licitats, però el client ens va sol·licitar una solució urgent perquè no es veiés la fuita des de la platja. Sent així, dissenyem dues noves fuites per a poder fer-los més baixos i que no es veiessin, els pintem de blanc i problema solucionat. Ara el grup no es veu des de la platja i queda integrat amb l’hotel.

En aquest cas, el client buscava un grup electrogen que s’ajustés a les seves necessitats particulars sense causar distraccions innecessàries. El nostre equip d’experts es va posar en marxa per a brindar una solució que no sols complís amb les seves expectatives tècniques, sinó que també s’integrés perfectament amb l’entorn i el context en el qual s’anava a utilitzar.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe

El que distingeix a Agresa d’altres empreses del sector és la nostra capacitat per a entendre a fons les necessitats dels nostres clients i adaptar les nostres solucions energètiques en conseqüència. El nostre catàleg de grups electrògens d’alta qualitat i eficiència ens permet oferir-te una àmplia varietat d’opcions, garantint que trobis l’equip ideal per a satisfer les teves demandes específiques.

En cada pas del procés, treballem estretament amb tu per a identificar els teus requisits i trobar el grup electrogen que s’ajusti perfectament a la teva situació. El nostre objectiu és que gaudeixis d’una experiència sense preocupacions, sabent que comptes amb un subministrament d’energia segur i de confiança que s’adapta a les teves necessitats.

Així que, si estàs buscant un grup electrogen que s’adapti a les teves necessitats, a Agresa trobaràs l’energia adequada per a cada ocasió. Deixa’ns ser part dels teus projectes i descobreix com la nostra energia personalitzada pot impulsar el teu èxit.

Agresa: On l’energia s’adapta a les teves necessitats per a il·luminar el teu camí cap al futur.

equipo-antes-y-despues
Contacta amb nosaltres