Agresa va intervenir en aquest projecte especial per a Abertis, una de les empreses més importants en el sector de comunicacions audiovisuals, amb la particularitat d’estar en una zona on i especialment no es pot generar contaminació acústica, exigint un valor de 54Db a 7m.

El grup electrogen havia de tenir una autonomia de mínim de 48 h.

També estava en el plec la condició d’un sistema de control a distància específic, dissenyat per Agresa Grups electrògens i aprovat per la propietat, així com un termini de lliurament extremadament curt.

Per tal d’assolir els objectius proposats, el nostre departament de disseny es va posar a treballar immediatament amb diferents formats buscant la millor opció, posteriorment el client es va decidir per un format d’un contenidor estàndard de 20 “amb una execució especialment molt acurada per al tractament acústic.

Durant l’execució del projecte i, amb la col·laboració de l’equip participant en el projecte, es van realitzar algunes millores, en les quals s’assegurava el funcionament al 110% de la capacitat del grup a 50 º de temperatura ambient.

Posteriorment i durant les primeres proves, l’equip de Agresa Grups electrògens va observar que s’havien aconseguit els objectius proposats amb escreix i, un cop realitzats amb èxit, es van realitzar de nou, aquesta vegada amb la propietat, quedant aquests satisfets amb la feina feta per l’equip de Agresa.

Per la nostra banda, en Agresa Grups electrògens, sentim particular orgull i satisfacció, i motivats per a posteriors reptes.

CLIENT:

SECTOR:

ANY:

ABERTIS

Transport

2008