Project Description

INSTAL·LACIÓ D’UN GRUP ELECTROGEN DE 330KVA A BON PREU SÚRIA

Bon Preu, cadena de supermercats a Catalunya, es trobava en procés d’edificació d’un dels seus nous supermercats ubicat a Súria. 

Degut a això, necessitava l’ instal·lació d’un grup electrogen de 330kva

Quan Bon Preu es va posar en contacte amb  Agresa Grups electrogens va ser per a que els assessoréssim en el procés d’instal·lació i selecció del grup electrogen adeqüat per a les seves noves instal·lacions a Súria.

¿Quins van ser els factors decisisu per a l’el·lecció del millor grup electrogen? 

instalación de grupos electrógenos

Els factors rellevants a tenir en compte per iniciar el projecte van ser:  

  • El càlcul de la potència del grup: per poder saber quin dels diferents grups electrògens disponibles al mercat era el que complia amb els requisits necessaris per a cobrir les necessitats d’aquest nou centre, Agresa haver de realitzar un estudi previ no només per l’activitat que es desenvoluparia al centre, sinó també tenint en compte les característiques pròpies de l’entorn (ubicació). La millor opció va ser la instal·lació del grup electrogen de 330kva.
  • El soroll: aquest és un dels factors més importants a tenir en compte en una instal·lació al centre residencial de la ciutat. S’opta per un grup insonoritzat per evitar causar molèsties als veïns. Es va decidir també instal·lar panells aïlladors en les parets. Els aïlladors de molles instal·lats entre la bancada i l’estructura de formigó eviten les vibracions que pugui arribar a transmetre a l’estructura el grup electrogen de 330kva triat.

Quines van ser les peculiaritats d’aquest projecte?

instalación de grupos electrógenos

Una de les peculiaritats d’aquesta instal·lació va estar en la dificultat per a la ubicació de l’equip en el seu destí final.

Com es pot comprovar en les fotografies adjuntes, es va haver de tallar el carrer lateral adjacent a l’edifici per poder situar una grua de 50TM.

Prèviament, es van haver de desmuntar algunes bigues de fusta que anaven a suportar la coberta, per poder accedir per la part superior a la primera planta de l’edifici.

La instal·lació del grup electrogen 330 kva

De la mateixa manera que es va entrar a l’edifici, es va desplaçar el grup fins a la ubicació final. Un cop introduït el grup a l’edifici ia la zona on havia de quedar finalment, es van utilitzar despeses hidràulics per substituir les tanquetes pels amortidors de molls que van quedar definitivament instal·lats.

Si necesita asesoramiento para su empresa, centro o instalación, no dude en contactar con el equipo de Agresa Grupos electrógenos. Contamos con más de 20 años de experiencia en la instalación de grupos electrógenosmantenimientos correctivos y preventivos

En aquesta ocasió, Agresa Grups electrògens, va tornar a fer ús de l’experiència acumulada durant els anys per dur a terme la instal·lació d’un grup electrogen de 330kva en un espai de difícil accés, de forma satisfactòria.

Si necessita assessorament per a la seva empresa, centre o instal·lació, no dubti en contactar amb l’equip de Agresa Grups electrògens. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en la instal·lació de grups electrògens, manteniments correctius i preventius

CLIENT:

SECTOR:

ANY:

Bon Preu Súria

Alimentació

2019