Project Description

Agresa Grups de Llum, va rebre l’encàrrec per part de Centre Comercial Gran Jonquera Outlet and Shopping d’anar a visitar-los i gestionar la instal·lació completa del seu grup electrogen.

Una de les peculiaritats de la instal·lació i requeriment imprescindible del client va ser que el generador fora super insonoritzat, eliminant així les molèsties sonores del funcionament habitual que pot tenir qualsevol generador elèctric.

A continuació s’especifiquen un pòsit més els detalls / característiques de les seves necessitats amb les que Agresa es va comprometre a satisfer d’una manera professional, eficaç, eficient i amb la màxima seguretat, pròpia dels que compten amb una experiència de més de 30 anys d’experiència en el sector.

La instal·lació es va realitzar a la província de Girona i les mesures sol·licitades van ser de 2x 630 kva i 3x 330 kva per al centre comercial. Els grups electrògens seleccionats i que havíem de instal·lar van ser grups equipats amb motor Agresa, alternador Stamford i carrosseria super insonoritzada.

Gràcies a l’a quadre de control que permet la monitorització i operació de cada equip a través de PC, mòbil o tablet utilitzant programari obert i totalment gratuït, la instal·lació i el seu manteniment compleixen amb les especificacions tecnològiques més actualitzades i s’aconsegueix un accés a la informació a temps real del grup d’allò més important per tenir constància en tot moment de l’estat del seu rendiment i funcions.

CLIENT:

SECTOR:

ANY: