Project Description

Un dels projectes que Agresa ha realitzat per FEDA és un grup de 900KVA posat en un contenidor insonoritzat que sempre estarà a sobre d’un camió.

Amb el concepte de la ubicació del grup s’ha traslladat el sistema de control a la part inferior de l’equip per tal de poder realitzar totes les operacions des del terra.

Com que és un grup fet a mida per a aquest client, les connexions elèctriques s’han realitzat amb un sistema de connexió super ràpid i espai per a cables a l’interior, tanc de combustible de més de 1000l i connexions de combustible ràpides des de l’exterior.

El més gran dels reptes ha estat haver de retallar pes del conjunt pel fet que el camió que es va a utilitzar només pot portar una càrrega màxima de 9. 800 Kg, a tenir en compte que un grup d’aquestes mesures en contenidor té un pes molt superior i que el client especificava un mínim de 800KVA.

Va ser molt interessant estudiar diferents formes d’execució i instal·lar materials més lleugers aconseguint un pes total amb líquids inclosos de 9000.Kg.

CLIENT:

SECTOR:

ANY: