Project Description

Agresa va instal·lar un grup electrogen a Bonpreu

Un treball més que hem acabat: la instal·lació d’un grup electrogen a Bonpreu.

Agresa Grups Electrògens porta molts anys dedicant-se a subministrar aquest tipus de generador elèctric per tot el territori català. Amb aquesta petita mostra de fotos, podreu veure com queda una de les nostres màquines, un cop acabat tot el muntatge.

Grup Electrogen

El tanc de combustible és de doble paret. Té una autonomia d’unes 20 hores, amb canonades de coure i aixetes de tall en l’aspiració. A les fotos, poden observar que la connexió al motor dièsel està feta amb tirantets flexibles, per evitar les vibracions mitjançant la unió flexible entre el motor i els conductes.

Aquests conductes tenen uns colzes de sortida, orientats cap a la zona de sotavent, i tallats a 45º per evitar l’entrada d’aigua. A més, disposen d’una reixa anti ocells per a més protecció i cura.

Una altra de les característiques més destacades és que té una petita conducció entre el radiador i la paret on hi ha la reixa de sortida de l’aire, per evitar problemes de sobreescalfament en el motor.

Tant l’armari de control del grup, com l’armari de l’interruptor, les bateries i la resistència d’escalfament, estan subjectes a la bancada, i això aconsegueix aïllar totes les peces de les vibracions del motor.

Un grup electrogen senzill, pràctic i durador. Les tasques tant de manteniment com de reparació són molt simples i no el portaran molts maldecaps ni de bon temps.

En Agresa, som autèntics experts dels serveis integrals en solucions energètiques. Els nostres treballs certifiquen una garantia de qualitat a l’abast de molt pocs. No t’ho pensis més i demana el teu pressupost sense compromís, t’estem esperant amb els braços oberts per ajudar-te en tot el que puguem.

Vine a per el teu grup electrogen d’última generació!

CLIENT:

SECTOR:

ANY:

Bonpreu

Alimentari

2018