Project Description

Àfrica, un repte assumible per Agresa Grups electrògens.

Aquest projecte és un d’aquells que fan que aquest treball sigui interessant i divertit. No només per les seves peculiaritats, si no pel repte que va ser per Agresa Grups electrògens.

L’objectiu del projecte va ser el d’instal·lar dos grups de 1100 kVA en contenidors de 20 “, incloent: elements d’insonorització i elèctrics, tanc de combustible i, tot això al menor cost possible.

No cal afegir que una de les les màximes com a empresa acostumada a treballar en entorns internacionals i en projectes adhoc, tots els moviments que es van realitzar i van gestionar per part de l’equip de Agresa van ser en pro de mantenir les directrius del comprador i aconseguir una correcta i eficaç implementació final.

FACTORS CLAU PER AL DISSENY I INSTAL·LACIÓ DELS GRUPS ELECTRÒGENS EN CENTRE ÀFRICA

Un dels punts més difícils de desenvolupar va ser el del disseny dels equips. Es va haver de pensar en la seva localització final i en el context i les condicions mediambientals que hi hauria. La temperatura i humitat, van ser dos factors clau a tenir en compte. Aquesta fase del projecte és la que va obtenir una gran part de l’atenció i dedicació per part de l’equip en haver de pensar en centre-Àfrica.

Finalment, els dissenys obtinguts, gràcies a la seva senzillesa i eficàcia, van permetre instal·lar dins dels contenidors:

  • Trampes d’entrada d’aire com reducció de soroll en l’admissió d’aire de refrigeració,
  • filtres d’atenuació de sortida d’aire de 30 Db evolucionats amb menors dimensions.
  • Silenciosos d’escapament de 36Db d’atenuació a l’interior del contenidor, amb sortida frontal reduint la contrapressió de sortida de gasos i optimitzant la secció de sortida.
  • Tanc de combustible efectuant la tasca de suport de filtres de sortida d’aire de refrigeració amb una capacitat de 800l.
  • Instal·lació d’interruptor motoritzat del total de la potència dels grups a l’interior.
  • Aïllament a l’exterior amb les portes del contenidor que es tanquen en no usar-se impedint l’arrencada en el cas de quedar tancades o semi-tancades.

Per a més informació sobre aquest o altres projectes no dubti en contactar amb nosaltres.

CLIENT:

SECTOR:

ANY:

Aromar

no definit

2011