Portes d’accés desmuntables: una solució perfecta per als problemes d’espai

A què ens referim amb portes d’accés desmuntables?

Avui volem recomanar les portes d’accés desmuntables. Imaginem que disposes d’un únic espai en el qual situar teu grup electrogen, però no hi ha espai suficient per poder obrir les portes on realitzar les revisions de seguretat pertinents per al seu bon funcionament.

Donat el cas, tenim tres opcions: buscar un espai més gran (del qual no disposem); decidir-nos per comprar un grup electrogen més petit i que no compleixi amb les nostres expectatives; o gastar-nos un dineral en instal·lar un sistema d’insonorització realitzat a mida on les portes siguin desmuntables.

Què li proposa Agresa?

Davant aquest mar d’opcions que no convencen ningú, Agresa li ofereix la solució perfecta. Les nostres portes desmuntables per a grups electrògens que ho necessitin. De totes les opcions possibles potser és la més pràctica, econòmica i ràpida. Entre d’altres factors, permet mantenir el nivell d’insonorització homologat; la fitxa tècnica sense modificacions apreciables; el termini de lliurament sense modificacions; l’estructura del grup igual, permetent demanar peces de recanvi estàndard; o mantenir les característiques íntegres de refrigeració i conducció de gasos sense haver de recórrer a càlculs complexos per certificar el rendiment de l’equip.

¿Instal·lar portes desmuntables és car?

portes d'accés desmuntables

Decidir-nos per les portes desmuntables resulta molt senzill. Només hem de fer una petita modificació en el grup electrogen. Això no suposa un gran increment pel que fa als costos i solucionarà el problema d’arrel. De vegades només cal dedicar temps i imaginació a buscar la millor solució possible per al seu grup. En Agresa som autèntics destrals en aquest aspecte. Expliqui’ns el seu problema i trobarem la manera de resoldre-ho, adaptant-nos a les seves necessitats i al seu butxaca. L’únic que ens importa és que la seva satisfacció sigui plena. Confiï en nosaltres i no li fallarem.

CLIENT:

SECTOR:

ANY:

Varis

Varis

2019