Instal·lació de grups electrògens insonoritzats per assegurar un constant i fiable flux energètic

SOMIC CEMENTERA, es va convertir en un altre client satisfet després de la instal·lació de grups electrògens insonoritzats en el seu recinte.

Si per alguna cosa es caracteritza el sector del ciment és per la seva absoluta necessitat de subministrament energètic.

Com passa en altres sectors, a les cimenteres depenen de maquinària que s’ha de mantenir activa de forma constant durant tot el dia. Això és a causa de les necessitats de producció tant del ciment en si com de la seva aplicació.

Com sabreu, el ciment és un conglomerant format a partir d’una barreja de calcària i argila calcinades i posteriorment mòltes, que té la propietat d’endurir-després de posar-se en contacte amb l’aigua.

El producte resultant de la mòlta d’aquestes roques es converteix en ciment quan se li afegeix una petita quantitat de guix per evitar la contracció de la barreja en adormir quan se li afegeix aigua i en endurir posteriorment.

Barrejat amb agregats petris (grava i sorra) i aigua, crea una barreja uniforme, mal·leable i plàstica que forja i s’endureix, adquirint consistència pètria, anomenada formigó.

Quin va ser l’encàrrec per Agresa?

instalación de grupos electrógenos

Per al desenvolupament de tot aquest procés es requereix que la maquinària a utilitzar no pari sota cap circumstància.

Per això, des de SOMIC CEMENTERA vam rebre l’encàrrec de la instal·lació de 2 grups electrògens que ajudaran a assegurar el subministrament energètic de l’empresa.

L’equip de AGRESA Grups electrògens va triar dos grups electrògens Cummins insonoritzats de 110KVA per instal·lar-los.

La solució Agresa. Perquè es va decidir dur a terme la instal·lació de grups electrògens Cummins? 

instalación de grupos electrógenos

Van ser diversos els motius pels quals es va triar a aquesta marca; el més important és la fiabilitat teòrica que ofereix la marca, comprovada en múltiples ocasions. A més, es va optar per una commutació mecànica, evitant així complexos sistemes d’acoblament en paral·lel que a més necessiten d’un manteniment especialitzat.

Els avantatges d’aquesta opció senzilla són múltiples i en destaquem algunes:

  • Té un cost molt més econòmic en tenir només dos grups standard, sense complexos sistemes ni mecànics ni electrònics.
  • Fàcil de traslladar ja que només s’han de desmuntar els cables de potència i carregar al transport.
  • La robustesa d’un sistema estàndard pensat per tenir una vida útil molt llarga.
  • Com que és un grup de sèrie estàndard té accés a recanvis amb més rapidesa que en un sistema complex fet a mida.
  • Facilitat d’accés a reparacions dels equips estàndard per personal menys especialitzat.

En definitiva, aquest client es va decidir per un sistema simple i senzill en lloc un sistema automatitzat i complex. L’elecció no és fàcil de vegades, però des de Agresa Grups electrògens intentem en tot moment tenir present quin és l’objecte de la instal·lació dels grups electrògens que proposem o seleccionen els nostres clients.

Si necessites assessorament per a la teva empresa, centre o instal·lació, no dubtis en contactar amb l’equip de Agresa Grups electrògens. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en la instal·lació de grups electrògens, manteniments correctius i preventius

CLIENTE:

SECTOR:

AÑO:

SOMIC CEMENTERA

Cementer

2006