Project Description

Comencem per resoldre el problema de la instal·lació de la Torre de Collserola; ja que feia tant soroll que els veïns van denunciar a la propietat i això va impedir les proves i el funcionament de l’equip. Per resoldre-ho es va fer una instal·lació nova de sortida de gasos amb silenciosos de 40 Db d’atenuació, eliminant aquest problema.

Posteriorment es va detectar un sobreescalfament a un dels alternadors de la Torre de Collserola. Vam haver de assistir perquè pogués funcionar. A causa d’això i a una nova reestructuració del sistema de proveïment elèctric es va decidir fer la substitució dels grups electrògens per altres de doble potència, aquesta vegada amb motor Perkins i de 2200kva.

També es va fer la substitució dels dipòsits de diari per uns d’una capacitat superior, tenint molt més temps d’actuació en el cas d’avaria pel sistema d’ompliment automàtic d’aquests dipòsits.

També es va substituir el dipòsit general per a un altre amb més capacitat, per tal d’adaptar l’autonomia a aquests grups nous a la Torre de Collserola.

Una altra de les coses més importants que es van fer en aquesta instal·lació es va posar un armari elèctric de control pels quatre grups, digitalitzat amb nous controladors i una nova pantalla tàctil d’unió dels sistemes.

En la nova instal·lació també es van posar silenciosos d’escapament de 35dB d’atenuació seguits d’uns 15 dB, eliminant sorolls d’escapament.

Per tal de controlar millor la temperatura i eliminar la propagació de sorolls a l’entrada i sortida d’aire de refrigeració dels grups, es va fer un sistema de refrigeració remota posant intercanviadors a la sala del grup i la refrigeració al terrat de la sala ; eliminant tot el so possible.

Va ser un treball que es va fer en diferents episodis i el vam acabar amb la substitució completa de dos grups ..

CLIENT:

SECTOR:

ANY:

Torre Collserola

Telecomunicacions

2016