Avui ens complau compartir amb vosaltres el projecte de lliurament de dos grups electrògens al centre comercial més gran i important d’Andorra: EPIZEN. Aquest projecte revesteix una gran importància en la implementació de mesures de seguretat i garantir la continuïtat del subministrament elèctric en un establiment clau d’Andorra.

Reconeixent la importància crítica de mantenir l’energia en situacions d’emergència, hem treballat àrduament per a proporcionar solucions de confiança i eficients. Els dos grups electrògens seleccionats compleixen amb els més alts estàndards de rendiment i fiabilitat.

Cada grup electrogen ha estat estrictament dissenyat per a adaptar-se a les necessitats específiques del centre comercial, brindant una capacitat de generació d’energia suficient per a garantir el funcionament continu d’àrees essencials, com les sortides d’emergència, les llums de seguretat, els sistemes de ventilació i altres elements crucials per a la seguretat i el benestar dels visitants i el personal.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe

Estem encantats de formar part d’aquesta iniciativa i confiem que la nostra contribució enfortirà significativament la capacitat de resposta del centre comercial davant situacions d’emergència, salvaguardant així la integritat i el benestar de tots aquells que el freqüenten.

Si el seu negoci necessita subministrament elèctric ininterromput bé sigui per motius de seguretat o de productivitat, no dubti a contactar amb Agresa. Realitzem venda i instal·lació de grups electrògens en tota Espanya i Andorra.

Contacta amb nosaltres