L’empresa de grups electrògens Agresa va dur a terme l’any passat 2022 un projecte d’instal·lació i posada en marxa d’un grup electrogen de 200kva per a la prestigiosa companyia Abertis. A més, l’equip d’Agresa ha fet el canvi del sistema de control del grup per a millorar la seva eficiència i seguretat.

El projecte es va completar en un sol dia, gràcies a l’eficàcia i experiència de l’equip d’Agresa. La instal·lació del grup va ser realitzada amb precisió, assegurant que compleixi amb els requisits i normatives de seguretat necessàries.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe

A més, es va dur a terme una prova exhaustiva del sistema de control, assegurant que el grup estigués funcionant de manera òptima. Amb el nou sistema de control, el grup pot ser monitorat de manera més eficient, la qual cosa augmenta la seva capacitat de resposta davant qualsevol problema.

L’empresa Agresa ha treballat amb Abertis en diverses ocasions en el passat i ha demostrat una vegada més la seva capacitat per a proporcionar solucions eficients i personalitzades per a les necessitats específiques dels seus clients. Amb aquest projecte, s’ha demostrat el seu compromís amb l’excel·lència en la prestació de serveis d’instal·lació i manteniment de grups electrògens d’alta qualitat.

En resum, el projecte d’instal·lació i posada en marxa d’un grup electrogen de 200kva propietat d’Abertis, així com el canvi del sistema de control del grup, va ser un èxit rotund.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
Contacta amb nosaltres