L’Ajuntament de Sitges ha confiat en Agresa per a la instal·lació d’un grup electrogen en un dels camps de futbol de la localitat.

Una instal·lació esportiva com és un camp de futbol és un lloc que necessita, sens dubte, d’un grup electrogen d’emergència. Un tall en el subministrament de llum podria derivar en el retard o cancel·lació d’un o diversos partits de futbol, interrompent el calendari de disputa de les diferents lligues que es juguin en aquest camp. A més, podria suposar que els jugadors no puguin disposar d’aigua calenta o llum en els vestuaris.

Molts camps solen disposar també de servei de restauració que, òbviament, necessita de llum per al desenvolupament de la seva activitat. Per això, és de vital importància disposar d’un grup electrogen que doni servei a totes les instal·lacions esportives davant una eventual pèrdua de servei elèctric.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe

Grup electrogen insonoritzat de 100 KVA

Per a aquest cas en particular, a Agresa optem per la instal·lació d’un grup electrogen insonoritzat de 100 KVA de potència. Un aparell fiable, potent i que quasi no genera soroll. Ideal per a donar un bon servei davant les necessitats requerides i perfecte per a evitar incomoditat a jugadors i espectadors.

A continuació, podeu veure algunes de les fotografies realitzades durant la instal·lació de l’equip i el resultat final.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
Contacta amb nosaltres