La importància de comptar amb un sistema d’energia de confiança en les empreses és essencial per a garantir el seu funcionament sense interrupcions. La cadena d’hipermercats Bonpreu Esclat, conscient d’aquesta necessitat, va decidir instal·lar un grup electrogen de 1000Kva en la seva central logística, en col·laboració amb Agresa, empresa líder en la venda i instal·lació de grups electrògens.

El nou grup electrogen d’Agresa, que es va instal·lar en la central logística de Bonpreu Esclat en 2022, és un model d’alta eficiència i baix consum de combustible. A més, està equipat amb la tecnologia més avançada en matèria de control i monitoratge, la qual cosa permetrà als operaris de la central tenir un control absolut del sistema d’energia i detectar qualsevol possible fallada en temps real.

La central logística de Bonpreu Esclat, que distribueix productes a més de 300 botigues en tot el territori espanyol, es beneficia enormement d’aquesta instal·lació, ja que garanteix el subministrament d’energia fins i tot en cas de fallades en la xarxa elèctrica. Això significa que no hi haurà interrupcions en la cadena de subministrament, la qual cosa és clau per a assegurar que els productes arribin a les botigues dins del termini i en la forma escaient.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe

A més, la instal·lació d’aquest grup electrogen suposa un pas més en l’estratègia de sostenibilitat i respecte al medi ambient de Bonpreu Esclat. En utilitzar un sistema d’energia més eficient i de menor consum, es reduiran les emissions de gasos contaminants, la qual cosa es traduirà en una disminució de l’impacte ambiental de l’empresa.

La instal·lació d’aquest grup electrogen d’alta potència també demostra el compromís de Bonpreu Esclat amb la millora contínua dels seus processos i l’optimització dels seus sistemes de gestió. La inversió en tecnologia d’avantguarda, com la que ofereix Agresa, permet a l’empresa comptar amb un sistema d’energia altament fiable i robust, la qual cosa es tradueix en una major eficiència i productivitat en les seves operacions diàries.

Finalment, és important destacar que l’elecció d’Agresa com a proveïdor del grup electrogen es deu a la seva àmplia experiència i coneixement en el sector de la generació d’energia elèctrica. L’empresa compta amb una llarga trajectòria en la fabricació i venda de grups electrògens, la qual cosa garanteix la qualitat i fiabilitat del producte instal·lat en la central logística de Bonpreu Esclat. A més, el seu compromís amb la innovació i la millora contínua ens permet estar sempre a l’avantguarda quant a tecnologia i solucions energètiques es refereix.

Contacta amb nosaltres