Avui volem compartir amb vosaltres en el nostre blog els detalls d’una retirada complexa amb grua d’un grup electrogen en una granja. Concretament, en la Granja Corminons de Granges Terragrisa. Aquesta operació va representar un desafiament tècnic significatiu a causa de la ubicació i les condicions específiques de la instal·lació.

La granja en qüestió depèn en gran part del grup electrogen per a garantir un subministrament elèctric de confiança i continu en cas de talls d’energia. No obstant això, a causa d’una falla important en l’equip, va ser necessària la seva retirada i reemplaçament per un equip nou i de millors prestacions.

Planifiquem acuradament l’operació de retirada del grup electrogen utilitzant una grua d’alta capacitat, considerant aspectes com el pes i les dimensions de l’equip, així com la ubicació precisa de la grua i les mesures de seguretat necessàries per a dur a terme l’operació de manera segura i eficient. El fet d’haver de salvar el mur perimetral de la granja també va suposar un repte a l’hora d’extreure l’equip.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe

Durant la retirada, els nostres tècnics van treballar en col·laboració amb l’operador de la grua per a garantir una manipulació precisa i controlada del grup electrogen. Finalment, l’equip va poder ser extret sense cap mena d’improvís, carregat en un camió i traslladat per a donar pas a un nou grup electrogen.

Valorem la confiança dipositada en nosaltres pels nostres clients i ens esforcem per superar les seves expectatives en cada projecte.

instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
instalación grupo electrógeno en el túnel Renfe
Contacta amb nosaltres