instalación grupo electrógeno en Amazon

L’Agència Catalana de L’aigua va confiar a l’octubre de l’any 2021 en Agresa per a la substitució d’un grup electrogen espatllat per un grup electrogen nou en el pantà de Sau.

Situat a Vilanova de Sau, en plena comarca d’Osona, a la província de Barcelona, el pantà de Sau compta amb una petita infraestructura hidràulica sobre el riu Ter inaugurada en 1962.

Un pantà és una construcció altament sensible que necessita poder tenir subministrament elèctric en tot moment i davant qualsevol problemàtica. Per això la instal·lació, que compta amb diversos grups electrògens, necessitava la substitució d’un d’ells que es trobava espatllat. En Agresa ens encarreguem de desmuntar i retirar el grup electrogen avariat i de transportar i instal·lar un grup operatiu nou.

A més, el nou equip instal·lat és un grup insonoritzat que millorarà encara més les prestacions i la infraestructura del pantà de Sau.

A continuació, podreu veure algunes de les fotografies que prenem durant la retirada del grup electrogen avariat i la instal·lació d’un dels nostres grups electrògens insonoritzats. Si tu també necessites instal·lar o substituir un equip electrogen, contacta’ns i et presentarem una solució a la teva mida.

instalación grupo electrógeno en Amazon
instalación grupo electrógeno en Amazon
instalación grupo electrógeno en Amazon