REPARACIÓ I MANTENIMENT GRUP ELECTROGEN

Estàs buscant una empresa especialitzada en la reparació i el manteniment de grups electrògens? Agresa som la resposta. Els nostres serveis inclouen des de solucions de manteniment de grups electrògens preventiu fins a intervencions de manteniment correctiu de qualsevol tipus de grups electrògens.

Agresa ofereix sempre els Millors Respostes adaptades a cada situació i client. Desenvolupem solucions personalitzades i oferim contractes totalment personalitzats per a la reparació de grups electrògens.

Contacte amb Agresa
Contacte amb Agresa

MANTENIMENT GRUP ELECTROGEN PREVENTIU

Per tal d’assegurar el subministrament elèctric i per evitar deterioraments de la maquinària, el manteniment preventiu del grup electrogen i les revisions periòdiques programades són imprescindibles. Sempre ajuden a evitar en els grups electrògens reparacions posteriors.

Els contractes de manteniment de grups electrògens que Agresa ofereix als seus clients els permeten mantenir els seus equips en bon funcionament. Descobreixi els avantatges i les seves possibilitats: recanvis originals, bancs de càrrega, servei 24 hores / 365 dies, diagnòstic dels seus equips amb informes sobre mesures a realitzar, etc.

Manteniment grup electrogen preventiu

MANTENIMENT GRUP ELECTROGEN CORRECTIU

Després de realitzar el manteniment preventiu del grup electrogen és possible que aparegui un informe de diagnòstic negatiu d’avaria. En aquest cas Agresa realitzarà un pressupost amb la valoració del correctiu a realitzar, amb l’objectiu de mantenir sempre els equips operatius i en perfecte funcionament. Així, el client podrà assegurar el subministrament elèctric i evitar en els grups electrògens reparacionsper errors no previnguts anteriorment.

Manteniment grup electrogen correctiu

INSTAL·LACIÓ GRUP ELECTROGEN

En Agresa realitzem la instal·lació de grups electrògens oferint solucions adequades per a cada projecte. Si vol la instal·lació d’un grup electrogen insonoritzat o d’un grup electrogen obert, instal·lacions senzilles o instal·lacions més complexes, des de la conducció de sortida de gasos a sales insonoritzades passant per instal·lacions de combustible i instal·lacions elèctriques diverses. ¡Agresa som la solució! S’analitzarà, valorarà i desenvoluparà un pla segons la seva complexitat; intentant sempre complir amb les dates determinades preestablertes amb el client.

Instal·lació grup electrogen

PROVES AMB BANC DE CÀRREGA

Hi ha instal·lacions on no és possible realitzar proves de commutació amb càrrega o que s’ha canviat la potència instal·lada o que simplement volem saber abans que passi un cas real si és que l’equip del que disposem és òptim. En aquest cas és recomanable aplicar proves amb banc de càrrega per a assegurar el correcte funcionament del grup electrogen. Aquest servei també permet garantir que els residus acumulats en el conducte d’escapament que obstrueixen la sortida de gasos i per tant el rendiment del grup electrogen per treball a baix rendiment del motor.

Vaig realitzar les proves amb banc de càrrega, i vaig assegurar un bon funcionament i rendiment del grup electrogen .

Proves amb banc de càrrega