Serveis d’Agresa com a empresa referent del sector energètic català

Està buscant una empresa especialitzada en la reparació i el manteniment de grups electrògens?

Si això és el que necessita, ha arribat al lloc adequat. A Agresa li oferirem tot tipus de serveis relacionats amb el manteniment del seu grup electrogen, a més de la possibilitat de realitzar proves amb banc de càrrega, per a comprovar de primera mà l’estat del seu equip i que tot funcioni com és degut.

També hem volgut dedicar una secció de la pàgina web a les instal·lacions, perquè un dels punts forts de la nostra identitat de marca, és que som capaços de realitzar la instal·lació d’un grup electrogen en qualsevol lloc, per complicat que sigui.

Analitzarem les necessitats energètiques de la seva activitat empresarial, sempre d’acord amb el seu criteri, i trobarem la solució i l’equip perfecte. D’això no en tingui cap mena de dubte!

manteniment de grups electrògens

Serveis de manteniment de grups electrògens

manteniment de grups electrògens

Manteniment preventiu del seu grup electrogen

El manteniment preventiu consisteix a realitzar una sèrie de tasques en el seu grup electrogen, amb l’objectiu d’identificar possibles errors o avaries, prevenint així qualsevol contratemps durant el seu període d’activitat i allargant-li la vida útil de manera considerable

Manteniment correctiu del seu grup electrogen

Amb el terme manteniment correctiu ens estem referint a totes aquelles tasques que han de realitzar-se per a reparar o corregir les possibles fallides, avaries o errors que tingui el seu grup electrogen.

Ho analitzarem amb detall fins a donar amb la solució idònia per al seu grup electrogen. Disposem d’un equip de tècnics i professionals altament qualificat i amb autèntica passió pel sector energètic

Proves amb banc de càrrega 

Si en algun moment necessita comprovar que el seu grup electrogen funciona correctament, l’ideal és contactar amb una empresa com la nostra per a realitzar proves amb un banc de càrrega.
Amb aquestes proves es poden analitzar en temps real tots els components del seu equip, per a determinar les tasques de manteniment correctiu que hauran d’aplicar-se a posteriori.

manteniment de grups electrògens

Instal·lació de grups electrògens 

A Agresa analitzem, valorem i desenvolupem cada projecte en funció de la seva complexitat, tenint molt en compte les necessitats concretes de cada client.

Al llarg de tots aquests anys, hem hagut d’adaptar-nos a treballar en espais per sobre del sòl, soterranis, llocs allunyats de nuclis urbans, de dimensions reduïdes… Doni-li un cop d’ull a la nostra secció dedicada als projectes que hem dut a terme!

manteniment de grups electrògens

Posis en contacte amb nosaltres sense compromís si li interessa algun dels nostres serveis  

Comprar o reparar un grup electrogen pot implicar moltes preguntes i generar una llarga llista de qüestions. El nostre treball sempre comença escoltant les necessitats i les preocupacions de cadascun dels nostres clients.

Si té dubtes sobre algun dels nostres serveis, només ha de posar-se en contacte amb nosaltres, mitjançant el formulari d’aquesta pàgina web, trucant-nos per telèfon al 93 877 20 20 o escrivint-nos a l’adreça de correu electrònic agresa@agresa.es. També pot venir a visitar-nos!