Instal·lació de grups electrògens

CONTACTE
MANTENIMENT PREVENTIU
MANTENIMENT CORRECTIU
PROVES AMB BANCS DE CÀRREGUES

INSTAL·LACIÓ DE GRUPS ELECTRÒGENS

En Agresa realitzem tot tipus d’instal·lació de grups electrògens, oferint solucions adequades per a cada projecte.

El seu grup electrogen fa massa soroll? Està buscant una instal·lació de grups electrògens d’àmplies dimensions per al seu negoci?

Agresa pot oferir projectes d’instal·lacions senzilles o bé més complexes, segons la necessitat de cada client. S’analitza, es valora i es desenvolupa segons la seva complexitat; intentant sempre complir amb les dates determinades.

Agresa compta amb un personal tècnic qualificat que facilita el desenvolupament de projectes dificultosos, prèviament estudiats i desenvolupats a mida. Contacta amb el nostre equip per sol·licitar el seu pressupost.

Instal·lació grups electrògens: Cummins, Kofo, Mitusbishi, FG Wilson i Doosan

En l’equip professional de Agresa comptem amb experiència en la instal·lació de grups electrògens de projectes de diferents característiques i necessitats. Abans de començar, sempre fem un treball previ de l’espai i els seus requeriments, per oferir-li al client el grup electrogen que més s’adapta a la seva situació.

Al llarg dels anys, a Agresa hem instal·lat grups electrògens de diferents empreses:

  • Edifici Editorial Planeta: instal·lació d’un grup electrogen de 825Kva amb acoblament en paral·lel a la tornada de xarxa i insonoritzat en sala.
  • El Periódico: Instal·lació de tres grups electrògens de 1500kva acoblats en paral·lel entre ells mateixos per subministrar una potència total del 4500kva.
  • Camping Park Platja Barà: Instal·lació de grups electrògens en paral·lel de 580Kva en un situat molt especial.
Descobreix més projectes

Instal·lació grups electrògens insonoritzats o silenciosos

En Agresa també ens avalen molts projectes on hem instal·lat grups electrògens insonoritzats o silenciosos, amb les màximes exigències del mercat i els motors més adaptats del moment. Així mateix, sense que aquests fessin soroll per millorar l’ambient de treball o la sonorització de l’empresa.

  • Torre de Collserola: Els veïns van denunciar a la propietat de la Torre de Collserola a causa del soroll de l’equip. Agresa va resoldre el problema amb una instal·lació nova de sortida de gasos amb silenciosos de 40 Db d’atenuació.
  • FEDA: Instal·lació d’un grup electrogen de 900KvA en FEDA en un contenidor insonoritzat, situat a sobre d’un camió. Fet a mida perquè el client ho pugui monitoritzar des del terra.
Vull instal·lar un grup electrogen insonoritzat!