Manteniment correctiu i reparació de grups electrògens

CONTACTE
MANTENIMENT PREVENTIU
INSTAL·LACIONS
PROVES AMB BANCS DE CÀRREGUES

REPARACIÓ DE GRUPS ELECTRÒGENS I MANTENIMENT CORRECTIU

Està buscant una empresa de reparació de grups electrògens? ¿Se li ha avariat el seu equip? Els serveis de Agresa també inclouen manteniment correctiu i reparació de grups electrògens, en cas que la seva maquinària aquest danyada o no tingui un funcionament òptim.

El manteniment correctiu de grups electrògens s’efectua després de realitzar el manteniment preventiu. Aquest es fa en el cas que en l’informe aparegui un diagnòstic negatiu d’avaria, indicador que demostra que el seu grup electrogen no disposa d’un bon funcionament i li pot fallar quan més ho necessiti.

En aquest cas, Agresa detalla un pressupost amb la valoració del correctiu a realitzar, amb l’objectiu de mantenir sempre els equips operatius i en perfecte funcionament.

Equip especialitzat en la reparació de grups electrògens

La qualitat i professionalitat del nostre equip humà juntament amb els mitjans tècnics, logístics i un ampli estoc de recanvis originals, donen com a resultat un servei de reparació i manteniment de grups electrògens ràpid i fiable .

Encara que l’avaria de la seva maquinària no provingui d’un manteniment preventiu, Agresa l’analitza i valorem sense compromís la millor solució. Contacta ara amb el nostre equip.

Cada dia de l’any: servei tècnic 24h

En Agresa oferim al client assistència tècnica 24 hores 365 dies de l’any, per a qualsevol problema o imprevist. Ja sigui en grups electrògens que provinguin de la nostra empresa com en instal·lacions del propi client. Consulta el cas de la Mútua de Terrassa.

Els nostres tècnics especialistes estan sempre disponibles per treballar allà on necessiti el client, per tal d’assegurar un correcte funcionament del grup electrogen.

Reparació Grups electrògens. Contactar amb Agresa