Venda de grups electrògens dièsel

CONTACTE
MANTENIMENT CORRECTIU
INSTAL·LACIONS
PROVES AMB BANCS DE CÀRREGUES

En Agresa disposem d’una àmplia gamma a la venda de grups electrògens dièselper garantir un subministrament elèctric òptim a les seves instal·lacions i evitar els talls d’energia.

En qualsevol instal·lació on els talls en el subministrament elèctric són freqüents o poden suposar grans riscos, com en hospitals o fàbriques de producció, cal comptar amb una font d’energia fiable que no fallarà en circumstàncies d’extrema necessitat.

En Agresa posem a la seva disposició un ampli catàleg de venda de grups electrògens dièsel per garantir la generació d’electricitat a les seves instal·lacions, quan hi hagi dèficit o talls a la subministració d’energia. Des 28Kva fins a grups electrògens de 2000kVA, trobarà totes les potències que necessita en el nostre catàleg.

Solucions manteniment preventiu de grups electrògens

En Agresa oferim solucions integrals als nostres clients amb els serveis de manteniment:

  • Disposem d’un gran estoc de recanvis per a la majoria dels grups electrògens del mercat.
  • Fem servir recanvis originals.
  • Realitzem un diagnòstic dels seus equips amb informes sobre l’estat del grup i mesures a realitzar per solucionar-ho.
  • Si és el cas, quan s’efectuen en les revisions de manteniment s’efectuen els correctius possibles per deixar el grup operatiu.
  • Informació ràpida dels correctius a efectuar quan l’equip es trobi inoperatiu.
  • Furgonetes taller equipades amb totes les eines possibles i els recanvis més habituals.
Veure catàleg grups electrògens

Instal·lació i manteniment de grups electrògens

A més, som especialistes en la instal·lació i manteniment de grups electrògens. Amb servei tècnic les 24 hores els 365 dies de l’any instal·lem la seva maquinària oferint solucions personalitzats i fem revisions periòdiques per garantir un correcte funcionament.

Venda de grups electrògens dièsel monofàsics i trifàsics

Si desitja comprar grups electrògens en agresa disposem d’un ampli parc de models segons les necessitats del client. D’una banda, pot trobar venda de grups electrògens dièsel monofàsics, dissenyats per utilitzar-se amb càrregues de motors elèctrics de menor rendiment, com calefaccions o sistemes d’il·luminació.

Així mateix, també posem a la venda grups electrògens trifàsics, que inclouen un sistema més complex per a ser utilitzat en generadors de més potència. Els grups electrògens trifàsics tinença la Capacitat de subministrar Fins a un Màxim de tres fonts d’energia.

Comprar grups electrògens

Venda de grups electrògens dièsel silenciosos i insonoritzats

En el nostre catàleg també trobarà grups electrògens dièsel silenciosos o insonoritzats. Encara que a dia d’avui, la majoria de grups electrògens ja es fabriquen per ser el més silenciosos possible, en Agresa ens preocupem per garantir els millors productes als nostres clients.

Comptem amb grups electrògens que generen el menor soroll per evitar la contaminació acústica de la seva maquinària.

Venda de grups electrògens Cummins, Kofo, Mitusbishi, FG Wilson i Doosan

En Agresa tenim una àmplia gamma de grups electrògens dièsel de diferents motors i potències per assegurar el correcte subministrament elèctric. Trobi el que més s’adapti a les seves requisits:

Venda de grups electrògens dièsel